Branche : Constructiebouw , metaal | Provincie : Friesland | Vestiging : Sneek

Voorman Machinebouw

Solliciteer nu

Bedrijfsprofiel

De Klokslag is gespecialiseerd in het ontwikkelen, ontwerpen, produceren en installeren van geautomatiseerde systemen en machines voor de kaasproductie en beweegt zich op de nationale en internationale markt. Ons bedrijf onderscheidt zich zich door innovatie, custos-made installaties en klantgericht werken. Op onze locaties in Bolsward zijn in totaal 80 mensen werkzaam.

Functie
Deze functie vorm je samen met de productieleider. Je geeft direct leiding aan de afdeling assemblage. Daarnaast verzorg je de mechanische en elektrische planning voor de montage.
Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen zoals het projectbureau, engineering (mechanisch/elektrisch), werkvoorbereiding, automatisering en after sales.
Verder houd jij je bezig met het optimaliseren van het werkproces zodat de doorlooptijd verkort wordt en de leverbetrouwbaatheid verhoogd. Zo lopen er veel (productie-) projecten tegelijkertijd in verschillende stadia, allen van wisselende omvang. Het is de kunst om deze zo efficiënt mogelijk binnen het budget af te ronden.

  • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt ervaring in de een vergelijkebare leidinggevende functie in de machinebouw en metaalwereld.
  • Bij voorkeur spreek je Fries, Nederlands, Engels (redelijk) en Duits (redelijk).
  • Je bent gewend om met maand-, week- en dagplanningen te werken, maar weet dat een dag bijna nooit  zo verloopt als van tevoren gedacht.

Je gaat aan de slag bij een innovatief en internationaal werkend bedrijf. Wij bieden een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO klein metaal).

Werken bij een groeiende organisatie en een speler in de sector die jou volop kansen biedt voor de toekomst. Een no-nonsense en authentiek bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief en ontplooiingskansen. Bij gebleken geschiktheid een vast dienstverband.

  • mogelijkheid tot vast
  • Beloning conform CAO

We zien je reactie graag tegemoet als jij jezelf herkent in dit functieprofiel.
Stuur je CV + motivatie naar info@klokslag.nl